Android galamb telefonra

2017. január 19. 15:31 - Városi Madár

City Bird Pigeon Simulator 3D

Érdemes kipróbálni ezt a galamb szimulátort. Nincs túlbonyolítva, nincsenek küldetések, csak csinálod amit egy galamb csinál. Eszel, repülsz, párt keresel, menekülsz a kutyák elől...stb.

A játék ingyenesen letölthető a google play-ből. A vélemények igen csak megoszlanak a megérdemelt csillagok számáról. Persze nem mindenki szeretne galamb lenni. Wifi használatát mellőzétek a játék közben mert ha esetleg bekapcsolva felejtitek indokolatlanul sok reklámot fogtok kapni a legváratlanabb helyzetekben.

Nem sokat de egy apró kis fejlesztést elviselne. Elég sok szimulátort készített már a lovaktól a darazsakig szinte minden megtalálható és szinte mindegyiknek ugyan az a célja és a grafikája. Nagy általánosságban az mondható el róluk, hogy élvezhetők. Ezzel a játékkal sincs ez másképp. Egyes galamb szimulátoroknál külön pont jár azért ha az ürüléked sikerül egy járókelőre ürítened. Így akivel már fordult ilyen elő és gondolt is már rá, hogy milyen lehet a fagyi másik végén állni annak ezek remek szórakozást nyújthatnak.

4 csillagot megérdemel az 5ből. Nem kell hozzá felsőkategóriás mobil, hogy játszhass vele.

Telepítsétek és legyetek egy kicsit városi madarak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosimadar.blog.hu/api/trackback/id/tr3912138181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása