Hírességek Csarnoka #1

2017. június 05. 05:01 - Városi Madár

Sokak meggyőződése az internettel feltalálásával kapcsolatban, hogy az állatokról szóló vicces videók terjesztésére lett kitalálva. Böngésszük a youtube-ot, a közösségi portálokat és nap mint nap érkeznek a milliókat megnevettető kutyás, macskás, madaras, fókás..."etc"  vírusvideók. Vagyis az első mondat hipotézise igazolást nyert. Ha csak szárnyas barátainkkal foglalkozunk a lista akkor is roppant terebélyes.

Kik ezek a meg nem énekelt hősök és mit tudnak amit a többiek nem?

malukui kakadu:
Rövid időn belül sikerült hatalmas hírnevet szereznie a youtube-on. Nevet, beszél, puszit ad, kiabál, káromkodik... A lista hosszú és változatos, a repertoár vicces, olykor vulgáris.

Einstein akit tényleg az eszéért szeretnek:
Az America's Got Talent-et is megjárta és a siker sem maradt el. Egy egész nemzet csodálhatta, mára pedig egy egész világ csodálhatja tehetségét.

Hatebeak:
A HateBeak egy amerikai death metal banda, akiknek Waldo a front"embere". Az a különbség közte és a többi frontember között, hogy Waldo egy jákó papagáj. Azt sajnos nem tudjuk, hogy miért pont ezt a műfajt választotta de már 4 albumon túl van és egy ideig még biztos, hogy folytatja.




A magyar youtube csatornáknak is megvannak a saját csillagai.
A beszélő szarka:
Igaz a videóban nem nagyon érteni, hogy mit szeretne mondani. De az biztos, hogy folyamatosan jó kedve van.




Kevin a jákó:
Kevinről egy pár éve már nem hallottunk. Nem lehet tudni, hogy mi okozza a csatornája médiacsendjét de reméljük, hogy még visszatér.

Folyt. köv. még több videóval és a közösségi média sztárjaival!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosimadar.blog.hu/api/trackback/id/tr6712564105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása