Hírességek Csarnoka #2

2017. augusztus 13. 09:00 - Városi Madár

Van ami vírusvideóként tűnik fel és pár hét múlva feledésbe is merül, és vannak a "Klasszikusok". Az első Hírességek Csarnoka posztban az utóbbiak szerepeltek. De mi van azokkal a "sztár"-okkal akik ugyan olyan gyorsan tűnnek el a köztudatból, mint amilyen gyorsan naggyá lesznek?

Ilyen volt az a fakopáncs is aki Chicago-ban egy esős napon a repülés helyett a potya fuvart választotta.



Ez a pelikán 3 évvel ezelőtt napok alatt meghódította az internetet, majd a hét videójának is kinevezték.



Persze vannak olyan madarak is akik természetükből fakadóan többször kerülnek a rivalda fénybe. A sirályok szárnyakkal felszerelt kalózok. Kiabálnak, zaklatnak, lopnak és cseppnyi félelmet sem mutatnak az emberek közelében. Ők a madárvilág igazi rosszfiúi.




A városi galambokkal kapcsolatban mindig is vegyesek voltak és lesznek a vélemények. Ettől függetlenül az biztos, hogy fotózni és videózni is szereti őket a többség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosimadar.blog.hu/api/trackback/id/tr512739888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása